Pepi, wychod¼ z balla - zawo³a³em i wybra³em pichu. Dzi¶ poæwiczymy nowy atak, a mianowicie machanie ogonem, spójrz tak wygl±da (pokazuje na pokedexsie machanie ogonem http://wiki.pokemonpl.net/images/c/c6/P_tw.jpg ), Teraz skup siê zbierz w sobie wszystkie si³y i spróbuj pomachaæ ogonem tak by ten atak obni¿y³ moj± obronê, rozumiesz - powiedzia³em - Piiiiiiiichuuuu! - wykrzykn±³ pokemon. Zamkn±³ swoje oczka na chwilê skupi³ siê i zacz±³ lekko machaæ swoim ogonkiem. Machanie by³o prawie nie widoczne lecz z sekundy na sekundê stawa³o siê coraz mocniejsze. Poczu³em dooko³a siebie dziwn± si³ê i nagle zrobi³o mi siê dziwnie s³abo, jakbym by³ zagro¿ony po prostu wszystkim, na szczê¶cie po kilku minutach minê³o. Powtórzyli¶my te æwiczenie 10 razy i wychodzi³o bardzo dobrze.
no ok nauczony !! (Nastepnym razem postaraj sie bardziej !! )
Dalej Horsea, dalej Pichu - wykrzykn±³em i rzuci³em pokeballe, po krótkim czasie zobaczy³em dwa pokemony. Dzi¶ znowu jeste¶my nad jeziorem, bêdziemy uczyæ Horsee ataku LASERa - powiedzia³em, - spójrz jak to wygl±da - pokaza³em Horsee w pokedeksie ten atak . Teraz skup ca³± energie i my¶l tylko o tym by os³abiæ Pichu, a ty Pichu skup siê na obronie - dopowiedzia³em. Horsei na pocz±tku s³abo wychodzi³ ten atak lecz pó¼niej wychodzi³o jej coraz lepiej. Trenowali¶my tak przez d³u¿szy czas. Po treningu poszed³em do PC i uleczy³em poki.
nauczony !!
Pichu, dalej - wybieram Pichu do treningu, - Pichu dzisiaj nauczymy siê ataku Pioruna, spójrz jak wygl±da (pokazuje pokemonowi ten atak w pokedexie , to bardzo powinno pomóc bo w³a¶nie na zdjêciu te¿ Pichu wykonuje ten atak). Pos³uchaj mnie, musisz uwierzyæ w siebie i nagromadziæ w sobie du¿o elektryczno¶ci - pod³±czam poka do akumulatora - ten akumulator bêdzie ci dawa³ energie. Ten atak ma³o ró¿ni siê od elektrycznego szoku, musisz tylko u¿yæ do¶æ wiêkszej mocy, pamiêtaj wierze w ciebie... - powiedzia³em w³±czy³em akumulator, a mój pupil u¿ywa³ Piorunu na manekinie. Jak na pocz±tek do¶æ dobrze mu sz³o, piorun by³ bardzo silny. Pó¼niej od³±czy³em Pichu od akumulatora i sam u¿ywa³ Pioruna, teraz atak by³ s³abszy ale za to bardzo silny.
niezle napisane i sformulowane nauczony !!
Pichu wybieram ciê - zawo³a³em i rzuci³em w górê Pokeball, - dzi¶ nauczymy siê kolejnego ataku a konkretnie POCA£UNKU, zobacz jak to wygl±da ( Pokazuje Pichu ten w³a¶nie obrazek...) Musisz mocno siê skupiæ - posmarowa³em usta Pichu szmink± - to pomo¿e ci w tym ataku, musisz skupiæ siê na swoim ataku, po¶lij mi buziaczki na³adowane twoj± energi±...(Pichu przypadkowo u¿ywa na mnie pioruna) S³uchaj Pichu to równie wa¿ny atak jak piorun, proszê ciê skup siê - powiedzia³em. Pichu najpierw pu¶ci³ buziaczka ale nic siê nie sta³o, straci³em ju¿ nadzieje ale nagle poczu³em si³ê, która zmusza³a mnie do wiary w Pichu, czy to moja wola?, g³os serca? Nie, to Pichu u¿y³ na mnie Poca³unku. Pichu powtórzy³ ten atak jeszcze kilkana¶cie razy po czym poszli¶my do domu na obiad.
Poca³unek nauczony