Jest piękna słoneczna pogoda, ptaszki śpiewają a ty stoisz w centrum New Bark Town a obok ciebie stoi twój starter Pichu.
Pi Pich Pi? (Co robimy) Zawołał twój starter
Spojrzałeś w miejsce w którym się potknąłeś i był tam Natu. Od razu go ze skanowałeś i pokedex powiedział
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Pokemon trochę się przestraszył ale nie uciekł i przygląda ci się z ciekawością
Hej mały, co tu robisz?? - mówię i daje mu trochę poke karmy dla jego typu psycho/lot - poznaj mojego Pichu - dodaje i pokazuje Natu Pichu
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Czy on umie latać???
Ostatnio edytowany przez dron (15-09-2011 03:43:11)
Nat Na Natu( Chodzę sobie w koło ) - Powiedział pokemon a pokedex to przetłumaczył. Po tym jak pokazałeś pokemonowi Pichu od razu zaczął się z nim bawić
Natu nie umie latać
Natu, czy chcesz dołączyć do mojej drużyny?? Jest dużo zabawy!!! - powiedziałem, po czym zastanawiałem się jak pokedex powiedział buźkę????
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Co za idiota stworzył pokemona ptaka nie pumiejącego latać
Ostatnio edytowany przez dron (15-09-2011 14:43:23)
Na Natu Nat Nat Na Natu ( Bardzo bym chciał ale rodzice nie pozwalają mi może ty ich przekonasz??) Powiedział do ciebie pokemon
Podążasz za pokemon i po pięciu minutach docieracie do celu. Widzisz dwa duże Xatu który mówi
Xa Xat Xa Xatu Xa Xatu(Kim jesteś i czego tu chcesz ??)