Jest piêkna s³oneczna pogoda, ptaszki ¶piewaj± a ty stoisz w centrum New Bark Town a obok ciebie stoi twój starter Pichu.
Pi Pich Pi? (Co robimy) Zawo³a³ twój starter
Spojrza³e¶ w miejsce w którym siê potkn±³e¶ i by³ tam Natu. Od razu go ze skanowa³e¶ i pokedex powiedzia³
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Pokemon trochê siê przestraszy³ ale nie uciek³ i przygl±da ci siê z ciekawo¶ci±
Hej ma³y, co tu robisz?? - mówiê i daje mu trochê poke karmy dla jego typu psycho/lot - poznaj mojego Pichu - dodaje i pokazuje Natu Pichu
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Czy on umie lataæ???
Ostatnio edytowany przez dron (15-09-2011 03:43:11)
Nat Na Natu( Chodzê sobie w ko³o ) - Powiedzia³ pokemon a pokedex to przet³umaczy³. Po tym jak pokaza³e¶ pokemonowi Pichu od razu zacz±³ siê z nim bawiæ
Natu nie umie lataæ
Natu, czy chcesz do³±czyæ do mojej dru¿yny?? Jest du¿o zabawy!!! - powiedzia³em, po czym zastanawia³em siê jak pokedex powiedzia³ bu¼kê????
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Co za idiota stworzy³ pokemona ptaka nie pumiej±cego lataæ
Ostatnio edytowany przez dron (15-09-2011 14:43:23)
Na Natu Nat Nat Na Natu ( Bardzo bym chcia³ ale rodzice nie pozwalaj± mi mo¿e ty ich przekonasz??) Powiedzia³ do ciebie pokemon
Pod±¿asz za pokemon i po piêciu minutach docieracie do celu. Widzisz dwa du¿e Xatu który mówi
Xa Xat Xa Xatu Xa Xatu(Kim jeste¶ i czego tu chcesz ??)